Football.
Expected.

Az xfb Analytics a labdarúgás elemzésének szakértője: adatvezérelt IT megoldásokat kínálunk a játékosok teljesítményének mérésére, továbbá mesterséges intelligencia alapú modellekkel mélyebb betekintést kínálunk a játékba a legkorszerűbb mérőszámokkal.

Hivatalos partnerek:

Szolgáltatások

Adatalapú scouting

Találd meg a számodra legfontosabb teljesítménymutatókat és az ezeknek legjobban megfelelő játékost!

Játékos és csapat szintű elemzések

Készíts riportokat és elemezd az egyes játékosok, csapatrészek, vagy akár a teljes csapat teljesítményét, elősegítve ezzel napról napra történő fejlődésüket.

Ismerd meg jobban az ellenfeleidet

Tudj meg minél többet leendő ellenfeleid játékáról korábbi mérkőzéseik különféle mutatói alapján.

Mesterséges intelligencia alapú modellezés

Az adatbányászat és a labdarúgás között igenis van kapcsolat: gépi tanuló modelleken keresztül új, eddig ismeretlen információkhoz juthatsz és új szintre emelheted a játékra vonatkozó tudásodat.

Ad hoc elemzések

A futball világa gyorsan változik, és az ehhez való alkalmazkodás folyamatosan üzleti döntések meghozatalát igényli. Legyél mindig felkészült a potenciális döntési helyezetekre, és hozd meg azokat tényekre alapozva.

Termékeink

Cube logo

Az xfb Cube elhozta a legkorszerűbb AI módszereket a futball analitika világába, ezzel segítve az edzők és az elemzők munkáját.

Cube logo

Tegyünk
együtt
egy próbát

Cégfilozófiánk szerint a pilot projektek lényegesek a sikeres hosszútávú együttműködéshez - ezért ajánljuk programunkat, amely már a rövid megvalósítási időtartam alatt is értékesen hozzájárulhat a fejlődéshez.

Egy ilyen projekt során segítünk alaposan megérteni az általunk kínált megoldásokat és megmutatni, milyen előnyökkel járhat a klub számára a velünk való tartós közös munka.

Van egy üzleti igényed, ami a cégünk profiljába illik?

Próbáljuk ki közösen egy pilot projekt keretében!

Részletek

Amire büszkék vagyunk

Hungarian Football Federation logo

A Magyar Labdarúgó Szövetség külső partnereként immáron másfél éve dolgozunk együtt a magyar labdarúgás statisztikai elemzőrendszerének tervezésén, fejlesztésén, illetve valósítunk meg egyedi futballszakmai adatelemzési feladatokat a számukra. A rendszer bevezetésével az MLSZ szövetségi edzői és vezetői hétről hétre nyomon követhetik a felnőtt- és utánpótlás-válogatott kerettagok teljesítményét, illetve elemezhetik a csapataik mérkőzéseit.

Wyscout logo

Szintén büszke partnerei vagyunk a Wyscoutnak, a világ egyik vezető futballadat-gyűjtő cégének, ezáltal elemzéseink elérhetőek az általuk lefedett összes bajnokságra vonatkozóan.

Amennyiben érdekelnek az általunk nyújtott megoldások, vagy bármilyen kérdésed van, írj nekünk.

Whatsapp link

Mondd el nekünk
WhatsApp-on!

Írj
nekünk!